Recipientele in care cumparam cosmetice pentru baie sunt din plastic si nu arata tocmai elegant. Putem schimba aceasta situatie fara sa cheltuim nici un ban.

Am inceput prin a cauta sticle frumoase, mai mici, de lichior sau de alte bauturi, le-am spalat si le-am desfacut etichetele originale.

Pentru o mai usoara recunoastere a produselor cu care le-am umplut, am realizat etichete din hartie plastifiata. (Am pastrat o multime de invitatii si felicitari din hartie deosebita pentru exact acest gen de activitati).

Pe ele am scris denumirea produsului cosmetic cu un marker permanent, astfel sunt sigura ca nu se rup si nu se mazgalesc prin umezire cele scrise. Cu un capsator de curele am realizat niste gaurele mai mici in hartie.

Le-am atarnat de sticle cu ata metalica.

Pe verso am trecut data in care am desigilat cosmeticele si termenul de expirare. Stiti, cred, ca simbolul xxM cu un capac desenat reprezinta numarul lunilor in care este valabil continutul, de la momentul deschiderii capacului.

 

Culorile etichetelor se asorteaza cu modelul din faianta.

 

Dopurile care nu arata bine se inlocuiesc cu altele, ca acest dop din cristal care se gaseste in magazinele de cadouri.

Alt dop avea inscrisuri pe partile laterale. Le-am acoperit cu o funda de cadouri pe care am lipit-o.

Baia are cu adevarat clasa acum. Voi reveni cu un update la articol cand voi strange mai multe sticle.

 Nu-i asa ca va veti gandi mai bine cand veti vrea sa aruncati o sticla frumoasa?

3 Comments
  1. Buna, imi poti spune, te rog, unde gasesti astfel de sticlute? si eu caut sa cumpar si nu stiu unde sa gasesc.

    Multumesc.

  2. Sunt sticle de whisky, de lichior, de coniac foarte frumoase. Daca te uiti in magazine la zona de bauturi, o sa iti vina sa cumperi doar pentru sticle! 🙂
    Lasand gluma la o parte, eu am avut in casa 2 sticle (una, foarte frumoasa – parca e de parfum – nu apare in poze), dar pe celelalte le-am luat de la un restaurant, unde cunosteam pe cineva.

  3. Multumesc pentru raspuns! Cu siguranta o sa apelez si eu la cineva care lucreaza in astfel de localuri! 🙂

Leave a Reply