O geanta golita poate prezenta un spectacol jenant cand lucrurile din ea sunt amestecate de-a valma.

Geanta pe care v-o prezint are o incarcatura sobra, dar bine organizata. Fiecare element are o istorie a sa si de aceea convietuiesc doua culori cam nepotrivite luate impreuna, negrul si maronul. Dar daca tineti in primul rand la estetica va puteti hotari la o singura culoare care sa se potriveasca la cat mai multe genti pe care le detineti.

 Dar iata continutul sau:

♥ agenda (sau iPad pentru pasionatii de tehnica de varf)

 

………….  Odata am primit o agenda cu o imbracaminte foarte frumoasa si practica pentru ca permite asezarea actelor, a post-it-urilor si a altor liste si hartii iar in fiecare an schimb doar agenda pastrand coperta de piele.  

♥ toc pentru pix si stilou

♥ portofel

♥ si separat portact – pentru ca banii si actele sa se tina in locuri diferite din ratiuni usor de inteles

♥ toc pentru ochelari

♥ portchei

♥ telefon (in fotografie nu se vede bine stick-ul USB agatat de el)

♥ trusa de farduri.

………….. Fardurile, oglinda, batistele, servetelele umede, cutiuta cu medicamente de urgenta si alte maruntisuri de uz personal stau inchise in trusa portfard. Acestea nu ar trebui sa se desfasoare niciodata afara din geanta. 

Am scris aici despre continutul gentii mele; nu pot pleca fara toate aceste lucruri si in acelasi timp vreau ca totul sa fie ordonat. Cand ajung acasa le rastorn pe toate intr-o tavita de bambus, strang bonurile, hartiile, alte lucruri care ajung ocazional in geanta si le asez la locurile lor iar ziua urmatoare, cand plec la serviciu, iau din tavita obiectele si le asez in geanta pe care vreau sa o port. Chiar daca folosesc o saptamana aceeasi geanta, aceasta rutina face ca totul sa fie tinut sub control.

4 Comments
  1. Imi place ideea de a pune in tavita obiectele cand ajungi acasa. Am s-o pun si eu in practica.

  2. Eu folosesc un organizator de geanta (ceva de genul acesta http://1.bp.blogspot.com/_d5BUeZskiBI/TBQ-MffpcgI/AAAAAAAAAPU/mU25x83LjLA/s1600/Mackenzie_Bag_Organizer_1.jpg )cu 2 compartimente separate si milioane de buzunare. Il iubesc la nebunie si imi este foarte usor sa schimb gentile. Scot organizatorul si il mut in alta geanta. Asta-i tot!

  3. Mersi de pont. E destul de voluminoasa; merge la genti mari. Am vazut ca se gasesc diferite modele pe internet, dar la noi se pot cumpara pe undeva?

  4. Da se gaseste dar nu am vrut sa dau numele site-ului sa nu fie considerat reclama.
    Eu le am pe acestea: http://www.thegift.ro/cadouri-diverse-c-3_92/set-organizatoare-pentru-geanta-p-1300

Leave a Reply