Imi plac cutiile metalice imprimate. Au un aer nostalgic si sunt bune pentru organizarea alimentelor in bucatarie. Se gasesc acum peste tot, dar sunt scumpe. Daca va plac recurgeti la o mica strategie. Firmele mari fac uneori cadouri cumparatorilor oferindu-le produsele in astfel de cutii fara ca pretul sa fie mai mare. Mai ales cu ocazia marilor sarbatori sau in calatorii peste hotare parcurgeti cu privirea rafturile cu produsele alimentare preferate si veti descoperi astfel de oferte.

Eu am adunat in acest fel o frumoasa colectie. Acum am fotografiat cateva cutii preferate. Iata-le:

Cafeaua este pastrata intr-o cutie de la Dallmayr cu picturi delicate infatisand pasari. O folosesc cu mare placere si datorita sistemului de inchidere inteligent.

Cacao tin intr-o cutie Van Houten cu o fotografie veche imprimata pe ea.

In cutia cu ceai de iasomie tin chiar ceaiul respectiv. Cutia e foarte frumoasa cu capacelul ei basculant iar ceaiul e foarte bun!

O foarte eleganta cutie cu blazon in relief pe capac si cu ceai Earl Grey de calitate extra!

M-am bucurat de biscuitii Vicenzi dar si de frumoasa cutie in care pastrez acum fursecuri sau flori de tei.

Cutia de panettone e foarte practica pentru pastrarea fainii.

Imi sunt foarte dragi, mai ales ca unele imi amintesc de calatorii in care le-am achizitionat, si nu am cheltuit nimic in plus fata de continutul lor pe care oricum l-as fi cumparat. Bucataria e mai organizata si mai frumoasa si datorita lor.

3 Comments
  1. Ce-mi plac cutiile de metal! Am si eu cateva si-mi plac toate. Am vazut la Ikea o oferta- 3 cutii de diverse marimi la 30 Ron.

  2. Te invidiez. Am si eu cateva, insa nu se ridica la valoare celor pe care le detii.
    P.S. imi place blogul tau.

  3. Multumesc pentru aprecieri.
    Valoarea cea mai mare a cutiilor e cea sentimentala. Le-am adus din calatorii sau le-am cumparat in anumite imprejurari.

Leave a Reply