Nu prea am decorat în ultimul timp. Am fost prinsă cu diverse activități, iar acasă ne-am concentrat pe grădină. Dar o masă cu trandafiri am vrut, totuși, să aranjez pentru a celebra venirea verii. Așa că am avut musafiri azi. Vom avea și mâine. O bună ocazie să ne bucurăm de compania familiei și a prietenilor.

Masa cu trandafiri e pregătită pentru desert timp de două zile de weekend!

tablescape with roses

Cum am procedat:

roses

Ca de obicei, am început cu centrul de masă. Trandafirii au început să înflorească și sunt minunați! Am selectat de această dată câteva nuanțe de roz. În vas sunt celebrele soiuri de la David Austin: Abraham Darby și Heathcliff, pe lângă mai vechii trandafiri din grădină.

masa de vara cu trandafiri

Pornind de la aranjamentul din centru, am ales vesela. O știți de la alte mese. Nu e nimic nou aici, totuși pare altfel. Ceramica albă e cea de la o masă de vară. Farfuriile de porțelan cu desen sunt cele care apăreau la o masă de toamnă dulce. E unul din cele mai vechi servicii pe care le am, cumpărat pe când eram studentă.

Fața de masă brodată manual face parte din colecția de materiale vintage, la care țin foarte mult. Și ea se alătură, cu grație, temei mesei.

masa de vara cu trandafiri

Am preparat o prăjitură Pavlova cu fructe de pădure în premieră și, se pare, mi-a reușit. Am folosit rețeta de la Nigella. Culorile prăjiturii se asortează cu cele ale florilor și cu vesela.

pavlova cu fructe de padure

Masa cu trandafiri este un pretext frumos pentru a petrece cu oameni dragi câteva ore de relaxare. Atât de simplu, nu?

masa de vara cu trandafiri 2

Dacă mai doriți să vedeți mese cu temă de vară, iată mai jos câteva repere:

O masă plină cu flori

Masă de vară

Masă cu temă marină

Sper că v-a inspirat masa de azi! Să aveți o vară plină de evenimente plăcute!

Leave a Reply