În acest articol scriu despre o soluție de organizare a tipăriturilor de pe birou. Nu îmi plăcea să văd împrăștiate carnețelele pe care scriu, facturile, schițele și alte notițe de uz curent. Așa că am încercat o rezolvare cu o cutie pentru organizarea hârtiilor.

Am recitit, cu nostalgie, ce consemnam acum câțiva ani despre birourile mele. Între timp, le-am permutat prin casă fugind de urgia renovărilor succesive. Iar abia acum le stabilesc clar funcțiile și încep să le aranjez.

Deși mă captivează renovările și reamenajările, nu vă ascund că plăcerea mea este să aranjez obiecte. Pe categorii, sortimente, culori; orice modalitate de organizare găsesc potrivită.

Pentru biroul la care desenez și scriu mi-am dorit să găsesc o soluție pentru așezarea hârtiilor. Aici stau cel mai mult și, inevitabil, se strâng multe tipărituri. Știu că se găsesc astfel de organizatoare pe piață. Dar eu am vrut să improvizez ceva înainte de a cumpăra. Pentru că voiam să aflu mai întâi dacă îmi va conveni sistemul.

organizare hartii
Pe birou se adună multe hârtii

Realizarea cutiei pentru organizarea hârtiilor

Așa că…

Am căutat o cutie în podul cu de toate. Cea de pantofi era destul de bună, însă am vrut un carton mai solid.

Am găsit una fără înscrisuri sau desene, frumoasă și zdravănă. I-am decupat un trapez în partea din față.

cutie organizare hartii

Apoi am făcut un desen în carouri folosind culori acrilice. Am ales acrilice Maimeri: Rosa quinacridone și Titanium buff. Cred că le-am luat mai demult de pe site-ul Colorit. Am folosit, deasemenea, două tipuri de pensule: numerele 7 și 8.

cutie organizare hartii

Concluzie

Ce să spun? Îmi place acum să am o cutie pentru organizarea hârtiilor pe birou și o voi păstra.

cutie organizare hartii

Ba mai mult, voi încerca o gamă mai mare de organizatoare din carton. Mă gândesc, în primul rând, la creioane și mini-electronice.

cutie organizare hartii

Ecologic, ieftin… Nu știu ce impresie vă lasă fotografiile, dar eu aș risca și un: elegant.

cutie organizare hartii

4 Comments
  1. Ce draguta e!

  2. Exact asa gandeam si eu, doar ca nu m am gandit s o pictez, am imbracat o in autocolant cu bulinute!😊
    A ta este eleganta, intr adevar!
    Maria

    • Așa m-am gândit și eu inițial. Am folosit-o o perioadă nedecorată, am imaginat diferite soluții, apoi am hotărât să încerc un model ecosez. Sunt multe metode, oricare din ele e bună. 🙂

Leave a Reply