Fursecurile pe care le fac de mulți ani sunt atât de versatile! Pot primi forme și culori pentru fiecare anotimp, pentru fiecare ocazie.

Le-am prezentat prima dată înflorite special pentru Sărbătorile Pascale (aici aveți și rețeta).

 

 

Săptămâna trecută am fost în dispoziție tomnatică, așa că am folosit doar nuanțe sobre. Pe unele fursecuri le-am unit în turnulețe cu cremă de ciocolată Nutella și le-am pus câte o alună ca moț. Pe altele le-am tăiat în forme de frunze sau de ciupercuțe.

 

fursecuri cu ciocolata

 

Oferta a fost cuprinzătoare. Cine a vrut doar să guste un pic de dulce a luat o frunzuliță. Cine a cutezat către senzații puternice s-a delectat cu straturile de fursec și ciocolată. Dacă dulciurile trebuiau evitate s-au putut culege de pe tavă câteva alune. E bine să fie așezate variante pentru ca fiecare să aleagă după pofta inimii.

 

fursecuri cu ciocolata

 

Cu ocazia diferitelor sărbători am avut decorații diverse an de an:

 

masa de Craciun

 

Pentru iarnă voi forma anul acesta turnulețe în formă de brazi ninși cu zahăr sau împodobiți cu bomboane.

 

fursecuri

fursecuri cu ciocolata

 

Sau poate voi avea altă idee până atunci. Limita e doar propria imaginație!

 

4 Comments
  1. Cat de bine arata toate. Yummm 🙂

  2. Sunt foarte frumoase indiferent de ornamente ! Prefereatele mele sunt cele cu cacao si alune de padure. 🙂
    Multumesc pentru reteta !Le voi prepara la Craciunul de anul acesta.

  3. Mulțumesc și succes pentru decorațiuni cât mai reușite! 🙂

Leave a Reply