Anul acesta nu voi scoate toate podoabele de iarna din cutii. Toata casa e ravasita si pur si simplu nu am unde sa le aranjez.

Dar, pentru ca din hol au disparut mobile si arata atat de gol, aici am ales sa adaug un decor cu totul nou pentru mine.

Cu siguranta ati dat de rochii din brad pe Pinterest.  Astazi va arat varianta mea.

 

rochie din crengi fir dress

 

Manechinul pe care il folosesc la croitorie a fost impodobit special pentru Craciun!

Este o lucrare foarte simpla: ajung cateva articole de imbracaminte rosii sau care sa aiba un aer festiv, potrivit sarbatorilor de iarna, cateva ramuri de brad si sarma subtire pentru gradinarit. Sarma se roteste de cateva ori pe mijlocul manechinului si pe ea se agata ramurile.

 

rochie din brad fir dress

 

Se completeaza tinuta cu haine aranjate dupa gust.

Deci, doamnelor, daca aveti un astfel de obiect prin casa, e timpul sa-l rasplatiti cu haine de sarbatoare pentru ajutorul pe care vi l-a dat pe tot parcursul anului. (Bineinteles daca nu are inca de lucru sustinand rochiile pe care le lucrati special pentru festivitatile ce vor urma in curand!)

 

rochie din brad dress fir

 

 

4 Comments
  1. La tine vad pentru prima oara o rochie de brad. Si imi place 🙂 Daca gasesc manechin, imi iau 🙂

    • Manechinul meu e functional, dar sunt folositi mai mult cei pur decorativi. Am gasit unul in flohmarkt, in Muenchen, m-am invartit in jurul lui si pana la urma nu l-am luat. Mi-a parut rau apoi.

  2. Nici eu n-am vazut pana acum rochie de brad, dar e tare ingenioasa. Manechin am, dar n-as avea unde sa-l pun, caci casa mea e mica, insa apreciez ideea si o pun in coltul cu idei din mintea mea 🙂

    • 🙂 Coltul cu idei e neincapator la mine; cred ca nici tu nu prea mai ai loc…
      E un mod de a aduce miros de brad in casa. Am fost in piata sa cumpar ramuri si m-am felicitat inca o data ca, in urma cu mai multi ani, am cumparat un brad artificial. Oricum oferta e foarte saraca, dar preturile nu!

Leave a Reply