Am avut o aniversare saptamana trecuta si am aranjat o masa in acord cu inceputul primaverii…

…in verde crud si verde mustar… in nuante de bej, grej si maro.

…Cu vesela din ceramica pictata delicat.

Servetele folosite ca suport pentru farfurii si servetelele lucrate din in si borangic sunt vechi, din familie. Fiecare cred ca are pe undeva, prin dulapuri, astfel de servete mostenite. Eu le iubesc foarte mult si le pun in valoare apretandu-le si calcandu-le frumos.

Culorile de primavara timpurie se reflecta si in ramurelele ce decoreaza fiecare loc la masa.

Centrul mesei este ocupat de un suport din bambus pe care stau cateva boluri din ceramica verde, umplute cu pietricele pentru a fixa lumanarile.

Aceast aranjament nu este costisitor deloc: farfuriile mici si bolurile au costat 4 lei bucata, iar cele intinse – 5lei (Sarra Blu), farfuriile verzi au fost 5 lei (Ikea), servetul din bambus: 3 lei (Kaufland), bolurile verzi: 4 lei (Sarra Blu), paharele – 3 lei (Ikea). Florile sunt cumparate cu mai multi ani in urma de la Sia.

Chiar daca obiectele care o alcatuiesc au costat atat de putin…

…masa a fost foarte frumoasa.

Dar ceea ce a contat cel mai mult a fost veselia cu care a fost inconjurata!

Alte mese de primavara: Five o’clock cu viorele.

 

10 Comments
  1. Pozele transmit un aer de primavara si o stare de bine…in ciuda vremii de afara

  2. Dana, era un aranjament pentru masa de acum trei saptamani; dar stii cum e: nu e pentru cine se pregateste…

  3. O masa aranjata cu gust,rafinament si ce conteaza cel mai mult, cu mult suflet.

  4. grozava ideea cu ghirlanda de ramurele. 🙂

  5. Mersi, Daiana!

  6. In primul rand, La Multi Ani sarbatoritei/sarbatoritului! Foarte frumos si vesel aranjamentul, cred si eu ca v-ati molipsit. Iar servetele reprezinta exact lucrul ala pretios care da valoare intregii mese. Foarte frumoase, eu nu am mostenit astfel de servete, dar voi cauta prin piete de vechituri, acum ca am vazut la tine. Ma gandesc ca merg folosite in multe combinatii.

    • Nici nu iti imaginezi ce poti gasi in pietele de vechituri! Totul e sa vezi dincolo de cum arata la prima vedere. Nu ma pot abtine sa mai cumpar astfel de comori, care oricum se dau aproape pe degeaba, desi la capitolul fete de masa si servete stau foarte bine.

  7. Buna,
    Imi poti spune de unde ai achizitionat aceste farfurii. Am vazut ceva de Sarra Blu, dar imi poti spune din ce oras/sector?

    • Le-am luat din Baneasa, dar nu cred ca mai au acum. Din pacate, nu au niciun marcaj ca sa stiu unde sunt facute; doamnele de acolo mi-au spus doar ca sunt din tara si de aceea este si pretul asa de mic in comparatie cu ce mai au ei pe acolo.

Leave a Reply