Mai este destul timp pana la Craciun, dar fiecare incepe sa se gandeasca  la cum va impodobi casa, pentru a o face primitoare si stralucitoare. E momentul aprovizionarii cu lucruri pentru demararea proiectelor, altfel activitatile se vor aglomera. Astazi va propun sa vizitati cateva magazine on-line, locuri de unde va puteti lua obiecte sau materiale interesante.

Mesele mele de Craciun au fost intotdeauna prea formale. As vrea sa introduc anul acesta mai multa voiosie in aranjarea lor. Am apelat la site-ul Fabrix pentru a achizitiona acest material imprimat. Este o panza de bumbac fina, gen batist, iar imprimeul este bine realizat. Pachetul primit era prins cu fundita si pe spatele cartii de vizita erau scrise de mana cateva urari. Un gest frumos pentru client.

Am cumparat hartie si carton colorate de la o librarie din oras, dar nu voi ocoli Casa Retro si Galeria Creativ pentru alte maruntisuri. Au extraordinar de multe produse ce se pot folosi pentru aranjamente. 

Am primit aceste etichete pentru cadouri de la revista mea preferata.

Cadourile se pot personaliza in acest mod. Iata doua modele provenite de la Ikea, din carton metalizat, ce pot fi usor reproduse.

Pe site-ul Bam boo gasiti decoratiuni mai scumpe, dar, ocazional, in magazin au reduceri, ca aceste suporturi de lumanari de doar 3 lei bucata. Numarul etichetelor lipite pe ele arata ca au suferit mai multe modificari de preturi.

La Ikea trebuie sa ajungeti personal, dar site-ul lor ajuta la verificarea stocurilor si va da idei in decorarea casei. Figurinele pe care le-am cumparat sunt delicioase.

Ca sa nu pierdeti timpul, urmariti pe Lidl ofertele magazinului. Chiar in aceasta seara am citit despre ornamentele din zahar Belbake multicolore si Princess decoration, perfecte pentru formele deja cumparate de acolo.

Atat pentru inceput. Mai fac sapaturi.

 

 

Leave a Reply