O iesire la iarba verde este binevenita vara. Dar pentru ca e foarte neplacut (si cauzator de certuri!) sa constati ca ai uitat ceva acasa si esti la cativa kilometri de orice magazin, am pregatit o lista cu ce trebuie luat pentru o petrecere reusita in natura.

 

Lista o gasiti la Formulare cu titlul: Lista picnic. Este complexa – pentru a acoperi cat mai multe situatii. Taiati ce nu se potriveste profilului dumneavoastra si adaugati ce este necesar sa luati in plus. Un exemplu ar fi pentru cei care vor sa ia cainii cu ei.

Cu o zi inainte parcurgeti lista si cumparati ce va lipseste.

O organizare judicioasa a casei presupune ca ceea ce trebuie luat special pentru aceasta situatie sa fie pastrat intr-un loc anume (de exemplu in camara, pe un raft), astfel incat sa nu obositi cautand prin toate dulapurile fiecare lucru.

Bine pregatita, evadarea in natura va fi o incantare pentru suflet si pentru trup. In final va aduc aminte ca la plecarea de acolo sa stingeti cu grija focul si sa adunati toate gunoaiele in pungi pe care sa le duceti in locuri special amenajate.

Petrecere frumoasa!

Leave a Reply