Fiti organizat cand asezati produsele pentru curatenie si astfel veti incepe mai usor curatirea casei. Nimanui nu-i face o deosebita placere sa se apuce de aceasta activitate, dar in acelasi timp banuiesc ca toti doresc sa locuiasca intr-un loc ingrijit. 

Pentru ca accesul la ele sa fie rapid, produsele de curatenie nu stau intr-un dulap, ci intr-o galeata, gata pregatite pentru urmatoarea sesiune de lucru.

Galeata folosita este de la Ikea si are forma rectangulara, mai incapatoare si suficient de inalta pentru ca toate obiectele pentru curatenie sa se organizeze bine.

Pe una din laturile mari este fixat un suport din sarma pentru sapun in care se afla bureti si alte obiecte marunte.

 

 

 

 

Pe latura mare opusa este legata o sacosa din carton mai solid, cu manerele innodate de cele ale galetii, in care se afla carpe.  In acest fel sunt usor accesibile si nu se amesteca printre sticlele din galeata.  Eu am prevazut chiar si o galetusa de plastic, din cele pentru smantana, in care arunc carpele folosite.  

Pentru bucatarie detergentii folositi stau sub chiuveta, dar pentru restul casei e foarte practica aceasta galeata, pregatita oricand vrem sa curatam un colt din casa.

 

Leave a Reply