Ouale si florile merg cel mai bine impreuna la aceasta sarbatoare. Iata o idee pentru aranjarea centrului mesei, astfel incat sa le impletim pe amandoua. Cu doua solutii.

Pentru prima am folosit un vas larg – un castron…

masa de Paste

… si un vas inalt (o frapiera) in al doilea caz.

masa de Paste

Ca sa realizati aceste aranjamente aveti nevoie de un vas transparent cu diametru suficient de mare si un altul cu diametru mai mic si inaltimea aproximativ egala, pe care sa il asezati in interiorul primului.

Diferenta dintre ele trebuie sa permita aranjarea oualor de jur-imprejurul vasului mic. In cazul castronului nu a fost o problema, dar pentru frapiera nu am gasit un pahar asa de subtire si am folosit o glastra mica.

masa de Pasti

Ouale albe sunt de gaina! Doar cele colorate sunt de plastic. Cand am inceput aceste doua puneri in scena am constatat ca decoratiunile mele nu sunt suficiente si m-am dus la magazin sa mai cumpar. Recunosc ca am facut stanga-imprejur cand am vazut cat costa, m-am intors acasa si am apelat la frigider pentru a finaliza aranjamentele.

masa de Paste

La masa de Pasti ouale vor fi vopsite, dar nici cele naturale nu arata prea rau, nu-i asa?

Am folosit o combinatie de muscari si ramurele de kerria aici.

masa de pasti

Dar si lalelele sunt minunate.

masa de Paste

Ouale stau intr-un cuib in ambele cazuri. Ajuta sa ascunda vasul din mijloc, dar se poate si fara. Iar lalelele roz, le-am asortat cu o bucata de material in aceeasi nuanta pe care am asezat-o pe masa – o invitatie sa treceti peste prejudecati si sa folositi cum puteti mai bine obiectele pe care le aveti la indemana de prin casa.

 

4 Comments
  1. Absolut superb (ca si postarea anterioara).

  2. Mersi, Dana, o sa le vezi “live”! 😉

  3. Da, într-adevăr, foarte frumoase, iar ideile astea toate de pe blog…mm…as vrea sa le am si eu, sa am inspiratia ta.
    De altfel, daca-mi permiti, ar fi super daca ai pune si o “arhiva” calendaristica a blogului, ca sa ne putem plimba pe el de la început la sfârÈ™it si sa fim siguri ca nimic nu ne scapă…
    Am descoperit blogul tau din întâmplare, îmi place mult, as fi vrut sa-l citesc ca pe o carte, de la început….
    O zi minunata dintr-un Paris in plină vara azi !

  4. Initial am avut un site (de fapt doua variante) si de curand lucrez pe wordpress. Am copiat textele si fotografiile (s-au pierdut comentariile), dar nu am mai avut timpul necesar sa “perii” putin textele. Sunt destul de ocupata. Am gasit modalitatea de a aseza articole de actualitate pe domenii, moment in care ma mai uit pe cele vechi. Voi incerca sa gasesc timp sa ma uit pe toate si iau in considerare sugestia ta.
    Multumesc pentru aprecieri.
    PS: Ah, Paris! Sa mai scrii lucruri deosebite despre el!

Leave a Reply