O decoratiune de Craciun deosebita, potrivita pentru centrul mesei: cuisoarele combinate cu portocalele aduc culoare si savoare sarbatorilor de iarna.

Mirosul cuisoarelor este cu totul special. Acestea se infig in coaja portocalelor cu usurinta si se formeaza modele simple sau mai complicate.

Portocalele se pot folosi si ca suporturi de lumanarele inedite: se taie in doua, se teseste usor partea pe care se aseaza si se scobesc pentru a face loc lumanarilor. 

Portocalele intregi ornate cu cuisoare tin mult timp, dar cele taiate pentru suporturi de lumanarele sunt efemere; pot tine 2-3 zile, dar in acest caz trebuie sa le stropiti in fiecare zi cu putina apa pentru a arata proaspete.

Asa cum scriam in articolul Miresmele sarbatorilor de iarna, si acest aranjament cu miros subtil se poate adauga celorlalte pentru a realiza atmosfera plina de farmec a sarbatorilor de iarna.

2 Comments
  1. Bine ca mi-ai amintit, ca e vremea sa apara portocalele cu cuisoare pe masuta din salon 🙂 Sunt asa de simplu de facut si se potrivesc grozav atmosferei de iarna …

Leave a Reply