De cum am vazut stelele din hartie de pe Decobricolaj, mi-am dorit sa-mi ornez ferestrele cu ele. Pentru sarbatorile de iarna din acest an imi doream mult mai multe decoratiuni, dar bugetul pe care l-am alocat pentru ele era minuscul. Am cautat solutii, obiecte handmade care sa arate foarte bine si sa contribuie la fastul specific perioadei.

Stelele de hartie corespund tuturor acestor cerinte. Hartia este obisnuita (nu trebuie cartonata), costa cam 50 de bani pentru o bucata, lipiciul este din cel pentru hartie (trebuie sa fie, totusi, de calitate buna) si, in rest, ceva timp alocat lor.

Am cumparat hartie rosie pentru impact mare. Am urmat sfaturile din filmuletul de pe Decobricolaj si iata ce a rezultat.

Pentru ferestre, am prins stelutele (cu un bold) de o funda satinata verde, ca sa dea un ansamblu elegant.

Am fixat totul de cheder cu pioneze.

La oglida e prinsa cu o fundita aurie.

Este incadrata de margelele pe care le-am deturnat de la ornarea bradului.

Umbrele create in dantelaria stelutelor sunt superbe si ma fac sa uit ca am pornit in realizarea lor de la o banala foaie de hartie. Dar sarbatorile de iarna reprezinta o perioada de miracole, nu-i asa?

4 Comments
  1. Ce frumos, la tine in casa se simte deja atmosfera sarbatorilor iar pe geam afara mai vad flori 🙂

  2. Vreau sa ma bucur mai mult timp de decoruri si, in acelasi timp, sa nu aglomerez activitatile, pentru ca oricum este o perioada incarcata.
    Am inca multe crizanteme inflorite afara, dar decorul gradinii se va schimba in cateva zile.

  3. Bună! Vreau să fac și eu o stea cu copiii mei și nu merge deloc site ul? Mă puteți ajuta? Vă mulțumesc

Leave a Reply